F-Secure scoort met complete security-aanpak

Computable Awards 2019

Awards

Het Finse F-Secure is specialist in cybersecurity. Met de complete aanpak van Prevent, Predict, Detect & Respond helpt het organisaties hun data en netwerken te beveiligen tegen cyberbedreigingen. Het bedrijf helpt particulieren en organisaties van klein tot groot. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om F-Secure te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

F-Secure heeft een duidelijke strategie voor alle segmenten van cybersecurity. Naast een eigen lab waar bedreigingen worden gemonitord en gedetecteerd, werkt het bedrijf met lokale vertegenwoordiging en ‘Red Teams’ om de kwetsbaarheid te testen. Maar het biedt ook, middels veel samenwerkingen met partners (zoals telecomproviders), instapklare oplossingen voor consumenten. En geheel volgens de strategie blijven die oplossingen ook niet beperkt tot antivirusoplossingen, maar omvatten deze wachtwoordmanagers, vpn-oplossingen en meer. F-Secure investeert veel in educatie en vindt regelmatig kwetsbaarheden in bestaande producten en toepassingen, zoals hotelkamersloten, beveiligingscamera’s en meer.

De F-Secure producten vullen het gehele spectrum van Prevent, Predict, Detect & Respond. Hiermee dekt F-Secure alle aspecten van cybersecurity af. De producten worden continu geüpdatet in het lab en komen met regelmaat als beste uit testen van onder andere. AV Test.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-26T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.