Mimecast scoort met Cyber Resilience for Email

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
Juichen

Mimecast is gespecialiseerd in e-mailbeveiliging en -archivering. Het werd in 2003 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een multinational met ruim 1300 medewerkers, verdeeld over twaalf kantoren wereldwijd. De oplossingen van Mimecast maken organisaties weerbaar tegen cyberaanvallen, menselijke fouten en technische storingen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Mimecast te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

E-mail is het belangrijkste communicatiemiddel in het bedrijfsleven, maar maakt organisaties ook kwetsbaar. Zo is e-mail de populairste aanvalsvector voor cybercriminelen. Ook de afhankelijkheid van e-mail levert risico’s op. Zonder toegang tot e-mail loopt de bedrijfscontinuïteit gevaar. De operationele afhankelijkheid van Microsoft Office 365, en de storingsgevoeligheid, stelt bedrijven voor vergelijkbare uitdagingen.

Mimecast Cyber Resilience for Email is een 100 procent cloudgebaseerde totaaloplossing voor e-mailbeveiliging, -archivering en continuïteit. Klanten hoeven zich dus geen zorgen te maken over aspecten als schaalbaarheid en updates. Deze dienst kost de gemiddelde organisatie slechts een paar euro per maand. Een parttime beheerder kan de configuratie en het beheer uitvoeren. Het bespaart ook geld, omdat klanten met minder securityleveranciers hoeven samen te werken. Ook dringen zij hiermee de complexiteit van hun it-omgeving terug, aangezien Mimecast-oplossingen vaak meerdere niet-geïntegreerde systemen vervangen. Mimecast Cyber Resilience for Email helpt bovendien bij het beperken van downtime en daaraan gerelateerde kosten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-26T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.