Afas helpt Amsterdam met digitale dienstverlening

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
Afas Software

Om de digitale dienstverlening te vernieuwen, is de gemeente Amsterdam overgestapt op hr-software van Afas. Amsterdam koos voor Afas Software vooral vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Met name de eenvoud en overzichtelijkheid van het systeem gaat het werk van de zestienduizend medewerkers een stuk makkelijker maken. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Afas Software te nomineren in de categorie Softwareleverancier van het Jaar.

Het nieuwe personeels- en salarissysteem vormt de basis voor de omringende processen en systemen. Ook levert de software de relevante managementinformatie. De overeenkomst die beide partijen sloten is voor de duur van zes jaar en heeft een optie tot verlenging van maximaal drie maal twee jaar.

Het serviceportaal van Afas automatiseert alle registrerende processen en geeft maximale mogelijkheden om alles op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom continu te verbeteren en door te ontwikkelen. Afas Software ontwikkelt al ruim twintig jaar softwareproducten. Naar eigen zeggen automatiseert het Nederlandse familiebedrijf organisaties in alle branches, te danken aan de flexibiliteit van de software.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-27T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.