Thinkwise scoort met modelleren software

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:

Veel bedrijven hebben te maken met verouderde software, die moeilijk aanpasbaar is. Met het Thinkwise-platform kan bestaande, complexe legacysoftware gemoderniseerd worden en veroudert de software door een slimme aanpak nooit meer. Door niet langer te programmeren, maar te modelleren kunnen bedrijven snel meebewegen met technologische ontwikkelingen en snel inspringen op marktontwikkelingen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Thinkwise te nomineren in de categorie Softwareleverancier van het Jaar.

Thinkwise lost een probleem op dat al bestaat sinds er software is. Zodra de software in gebruik is genomen, is het ook al verouderd. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Het kunnen inspelen op de snel veranderende markt is voor bedrijven belangrijker dan ooit om de concurrentie voor te blijven en als bedrijf succesvol te blijven bestaan. Thinkwise lost het onderliggende probleem op door zich te richten op de modernisatie van omvangrijke systemen zoals erp.

Om het legacyprobleem wereldwijd aan te pakken en snel te kunnen groeien, heeft Thinkwise ervoor gekozen om het platform in licentie te verkopen aan nationale en internationale partners. Thinkwise-gebruikers worden wereldwijd ondersteund door de nieuwe Thinkwise Learn en Support-omgeving. Dit is een online trainingsomgeving, documentatie en community. Met deze interactieve omgeving kan iedere Thinkwise-gebruiker snel zelfstandig aan de slag.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-27T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.