Unit4 scoort met Unit4 VerzuimSignaal

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:

Unit4 VerzuimSignaal komt met de Leidinggevenden-app op de markt. Dit is een app waarmee leidinggevenden de administratie rondom het verzuim van medewerkers vergemakkelijken. De app is interessant voor organisaties in alle branches die hun verzuimbegeleiding willen verbeteren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Unit4 te nomineren in de categorie Softwareleverancier van het Jaar.

Goede verzuimbegeleiding start bij de leidinggevende. Deze leidinggevende wordt in de toekomst beter ondersteund bij de begeleiding van zieke werknemers, want het is niet eenvoudig om dat verzuim in goede banen te leiden. Wanneer de bijbehorende registratie vervolgens ook nog moet plaatsvinden in een gebruiksonvriendelijk systeem, leidt dit tot irritatie en slordigheden. Bovendien worden noodzakelijke acties rondom de begeleiding van het verzuim regelmatig vergeten.

En juist daar komt de VerzuimSignaal Leidinggevenden-app van Unit4 om de hoek kijken. Zo zijn verzuim- en herstelmeldingen eenvoudig vast te leggen en is inzicht te krijgen in relevante dossieritems van gebruikers. Pushmeldingen attenderen de leidinggevende bovendien op nog te vervullen acties en taken teneinde te voorkomen dat deze worden vergeten en het verzuim onnodig lang duurt.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-27T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.