De Vijfhart Groeimonitor maakt medewerker klaar voor toekomst

Computable Awards 2019, Partnerproject van het Jaar

Dit artikel delen:
Handen

In de periode 2019 tot en met 2022 zal een groot deel van de digitale transformatie plaatsvinden. Zo’n 375 miljoen werknemers wereldwijd zullen switchen van baan door digitalisering, automatisering en vooruitgang in de kunstmatige intelligentie. De competenties die bijna elk bedrijf nodig heeft zullen verschuiven. Veel bedrijven hebben echter niet genoeg inzicht op welke wijze de digitale transformatie hun bedrijf treft en wat precies benodigd is om toekomstbestendig te blijven. Vijfhart IT-opleidingen ontwikkelde daarom een groeimonitor op basis van e-CF en TMA. Het project ‘De Vijfhart Groeimonitor’ van Vijfhart IT-opleidingen, ICT-Mastery en HDLG is door de redactie van Computable genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie Partnerproject van het Jaar.

De Vijfhart Groeimonitor is uniek door de koppeling van het e-CF aan de TMA. Hiermee wordt gekeken naar harde ict-competenties vanuit soft skills en drijfveren of juist andersom afhankelijk van de wens van de klant. Hierdoor komt personeel in een functie terecht waarvan je zeker weet dat hij/zij het goed aan kan én die past bij zijn/haar drijfveren. Dit maakt de kans op desinvestering en demotivatie aanzienlijk kleiner.

Met de Groeimonitor worden bedrijven geholpen met de voorbereiding op de toekomst, en dan specifiek de digitale transformatie, en om te gaan met wenselijke/noodzakelijke personele veranderingen. Daarnaast worden direct vragen beantwoord als ‘Hoe zet ik mijn opleidingsbudget het meest efficiënt in?’, ‘Welke persoonlijke groeipaden bied ik mijn werknemers aan?’ en ‘Welke competenties hebben we in huis en welke moeten we inhuren/outsourcen?’. Er is momenteel nog geen andere aanbieder in de markt die deze combinatie aanbiedt en daarnaast op maat gemaakte groeiprofielen faciliteert op aanvraag.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-03T15:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.