Kweekel en Ventus realiseren met FutureXL digitale transformatie

Computable Awards 2019, Partnerproject van het Jaar

Digitale transformatie

Kweekel en Ventus hebben een digitale transformatie gerealiseerd met FutureXL. Zonder cohesie tussen digitaal leiderschap en technologische innovatie blijft digitale transformatie een vanuit de it gedreven project. De groeikansen van digitalisering worden door veel organisaties als it-aangelegenheid opgepakt. Het resultaat is een samenwerking tussen de it- en digitaliseringskennis en realisatiekracht van Ventus en de verandermanagement en leiderschap skills van Kweekel, waarin digitale transformatie vanuit de kern van leiderschap, cultuur en verandering wordt ingezet. Het project ‘Digitale transformatie met Transformation Framework’ van FutureXL, Kweekel en Ventus is door de redactie van Computable genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie Partnerproject van het Jaar.

FutureXL levert de specialistische kennis en kunde om digitale strategie, transformatie en realisatie waar te maken. FutureXL biedt geen standaardrecept maar werkt met een aantal vaste ingrediënten. Centraal staan hierbij customer centricity, cultuur, innovatie en digitaal leiderschap. Met hoofd, hart en handen werken aan strategie, transformatie en realisatie. Met behulp van training begeleidt het de teams om continu digitaal te blijven verbeteren.

In de training en begeleiding van managers en teams zijn kennis en realisatiekracht nodig om de gewenste digitale kansen te benutten. Ook in de training Digitaal Leiderschap kunnen leiders een concrete visie op de toekomst ontwikkelen, maar het ontbreekt ze dan aan een partij die zowel op het vlak van strategie, transformatie als realisatie met hen mee denkt. Door de krachten te bundelen kunnen teams en organisaties beter worden ondersteund in de ontwikkeling en uitvoering van hun digitale strategie. FutureXL heeft hiervoor een Transformation Framework ontwikkeld dat, gedragen door de onderliggende technologische ontwikkelingen, het mogelijk maakt om succesvol en gestructureerd een digitale transformatie te realiseren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Vacatures bij Ventus

Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-03T15:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.