‘s Heeren Loo krijgt beveiligde cameraoplossing

Computable Awards 2019, Partnerproject van het Jaar

Dit artikel delen:
cameralens

Zorgorganisatie ‘s Heeren Loo heeft samen met PinkRoccade Healthcare, Veenman en softwareontwikkelaar FileLinx gewerkt aan de beveiligde cameraoplossing Flitzz. Deze applicatie stelt zorgprofessionals in staat om foto’s en video’s van cliënten veilig op te nemen en aan hun elektronisch cliëntendossiers (ecd) toe te voegen. De opgenomen beelden (zowel foto’s als video’s) streamen direct naar de cloud en worden dus niet opgeslagen op het device waarmee ze zijn opgenomen. Het project ‘Flitzz. Secure Online Camera Application’ van ‘s Heeren Loo, PinkRoccade Healthcare, Veenman en FileLinx is door de redactie van Computable genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie Partnerproject van het Jaar.

Met deze applicatie kan men snel, veilig en simpel foto’s en video’s toevoegen aan een ecd. Zorgprofessionals worden nu in staat gesteld om, ten gunste van de cliënten, snel analyses te maken en een gedegen vervolgbehandeling te bepalen. Het unieke aan deze applicatie is dat het geen losstaande app is, maar een app die samenwerkt met het ecd. De applicatie is gebaseerd op een bewezen technologie, integreert moeiteloos met iedere infrastructuur en is volledig AVG-proof.

De originaliteit van deze applicatie ligt in de totstandkoming door samenwerking tussen techniek, zorg en innovatieve ontwikkeling. Niet alleen voor ‘s Heeren Loo, maar een onmisbare applicatie voor alle zorgorganisaties die te maken hebben met het ecd. Bovendien is de applicatie een belangrijke innovatie om de AVG zorgvuldig toe te passen in de dagelijkse zorgpraktijk, zonder de zorgprofessional extra te belasten zodat hij of zij kan doen waar het om draait: iedere dag de beste zorg bieden aan de cliënt.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-03T15:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.