Quion transformeert testproces met KZA en Praegus

Computable Awards 2019, Partnerproject van het Jaar

Software testing

Quion biedt financiële instellingen slimme en duurzame services voor het opbouwen, onderhouden en optimaliseren van hypotheekportefeuilles. De servicer verweeft mens en techniek in steeds meer processen. Zo ook in het testproces. Om deze digitale transitie duurzaam te borgen, zocht Quion een partner en vond die in de combinatie van KZA en Praegus. Het project ‘Transformatie testproces’ van Quion, KZA en Praegus is door de redactie van Computable genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie Partnerproject van het Jaar.

Quion wil als krediet- en hypotheekbegeleider zijn klanten services bieden die snel, voorspelbaar en betrouwbaar zijn. De agile inrichting binnen IT & Delivery helpt om kort-cyclisch waarde voor klanten te leveren. De inzet van testautomatisering maakt het mogelijk om de kwaliteit en voorspelbaarheid te verhogen zonder in te boeten aan snelheid. De transitie vraagt focus en expertise, daarom zocht het naar versterking.

De aanpak van KZA en Praegus ondersteunt de vier speerpunten van Quion, te weten versnelling van agile softwareontwikkeling door geautomatiseerd testen, verhoging van de kwaliteit van de te leveren producten, het bewaken van de security-eisen en meer flexibiliteit in termen van kennis en capaciteit. De combinatie KZA-Praegus ondersteunt niet alleen de testprofessionals, maar ook de agile ontwikkelteams.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-03T15:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.