iSense ICT Professionals scoort nominatie met community

Computable Awards 2020, categorie Detachering & Recruitment

Werving recruiter recruting

iSense ICT Professionals is twintig jaar geleden ontstaan in Gouda. In de tussentijd heeft de organisatie niet stil gezeten. Zo is het inmiddels onderdeel van het wereldwijd bekende Experis. Hierbinnen vallen ook de zusterondernemingen Peak-IT en Experis Ciber. iSense streeft ernaar om meer te zijn dan alleen een it-detacheerder. De dienstverlening begint of eindigt niet enkel bij bemiddeling. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om iSense ICT Professionals te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

In samenwerking met Peak-IT en Experis Ciber denkt iSense mee met de opdrachtgever op zowel de korte als lange termijn. iSense heeft als doel om door optimale inzet van it zakelijke meerwaarde te creëren. Zo willen ze een oprechte bijdrage leveren aan de community en investeren in talent. Dat doet de organisatie door de mens centraal te stellen en continu te investeren in relaties met opdrachtgevers en professionals. iSense denkt graag met (potentiële) opdrachtgevers mee over hoe zij hun organisatie toekomstbestendig kunnen maken. Essentieel hierin is de nauwe samenwerking met een aantal partners. Dankzij deze aanpak wist iSense meerdere aanbestedingen binnen te halen bij onder anderen Defensie en COA/IND. Daarnaast is het preferred supplier bij onder meer ABN Amro en ING.

De IT-markt ontwikkelt zich in een hoog tempo. Het valt niet altijd mee om die nieuwe technologieën allemaal bij te houden. Hierbij neemt iSense samen met Peak-IT en Experis Ciber de taak op zich om bedrijven te ontzorgen op dit vlak en zo de markt meer overzicht te bieden. Dit is dan ook de reden dat de organisatie over een actieve community beschikt, bestaande uit duizenden it-professionals. Zodoende wil iSense iedereen die passie heeft voor het IT-vak aantrekken, boeien en met elkaar verbinden. Het deelt specialistische it-kennis tijdens uitgebreide trainingsprogramma (online en offline) en inspirerende gratis events. Bovendien beschikken zij over een eigen opleidingsplatform, waar meer dan duizend verschillende opleidingen aangeboden worden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-04T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.