Linkit scoort nominatie met bootcamp

Computable Awards 2020, categorie Detachering & Recruitment

Bootcamp

Linkit heeft voor de tweede keer een bootcamp gehouden waarbij ict’ers zich gedurende acht weken konden trainen op het gebied van data engineering. Aan het traject zit vanaf de eerste dag een marktconform salaris en baangarantie vast. Er zijn in totaal tien bootcampers opgeleid. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Linkit te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

De bootcamp bestaat uit intensieve trainingen waarin verschillende data engineering-concepten en -tools via hands-on trainingen worden behandeld. Onderwerpen die aan bod komen zijn big data, machine learning, batches, streaming data, data lakes, databases en technologieën zoals Spark, Kafka, Yarn, Docker, Kubernetes, AWS en Azure. Senior engineers van Linkit leiden de bootcampers op.

De bootcamp is bedoeld voor nieuwsgierige, snel lerende starters met de ambitie om data engineer te worden. Young professionals met een afgeronde master of PhD en basis programmeerervaring zijn geschikte kandidaten. De bootcampers krijgen een marktconform salaris vanuit Linkit en daarna voor in elk geval een jaar een contract krijgen bij het bedrijf uit De Meern. Alumni komen te werken bij bedrijven als Shell, Transavia, ASML en Picnic om daar schaalbare en gedistribueerde dataomgevingen op te zetten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-04T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.