Moongro scoort met data-gedreven instroomgarantie

Computable Awards 2020, categorie Detachering & Recruitment

Werving recruiter recruiting

Moongro werkt data-gedreven wat het mogelijk maakt om met instroomgaranties te werken. Zelfs in de oververhitte arbeidsmarkt van dit moment kan Moongro haar klanten instroomgaranties bieden. Zo laat Moongro voor sommige opdrachtgevers meer dan honderd jonge, hoogopgeleide talenten, per jaar instromen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Moongro te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

Bedrijven die vanuit eigen technologie een service aanbieden binnen een specifieke markt en vanuit het data-gedreven werken hun dienstverlening aanbieden, hebben een grote voorsprong op hun concurrenten. Moongro koos voor dezelfde benadering; data-gedreven technologie was de toekomst. Het nieuwe recruitmentplatform werd uiteindelijk ontwikkeld door een specialistische development-club in het buitenland. Na het testen van de software werd het data-gedreven Moongro in juli 2017 gelanceerd. Eerdere ervaringen in de recruitmentmarkt aangevuld met de nieuwe software zorgden voor een vliegende start. De technologie, en met name de resultaten, zorgden vervolgens voor het momentum waardoor Moongro in 2018 al meteen een enorme groei doormaakt.

Al één jaar na aanvang werkt Moongro voor ruim honderd multinationals en is goed in staat om afgegeven garanties ook daadwerkelijk in te vullen. Door gebruik te maken van de data en de voorspellende modellen die Moongro heeft ontwikkeld, is het voorafgaand aan het starten van de samenwerking, al mogelijk om de klant een exact plaatje te schetsen van wat er nodig is om de uiteindelijke wervingsdoelstellingen ook daadwerkelijk binnen de tijdlijnen in te vullen. Tegelijkertijd geeft de data vooraf ook volledig inzicht in wat er simpelweg niet haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen en is voor grote investeringen erg fijn om vooraf te weten. Door op deze manier te werken is Moongro voor zijn opdrachtgevers geen leverancier, maar meer een strategische instroompartner, waar zij op kunnen bouwen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-04T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.