QA Consulting scoort met ai-platform Magpai@Work

Computable Awards 2020, categorie Detachering & Recruitment

Starter

Met behulp van het zelf ontwikkelde ai-platform Magpai@Work heeft QA Consulting de meeste in Nederland gepubliceerde it-vacatures in kaart gebracht en geanalyseerd. Het brengt gevraagde ict-functies, aantal gevraagde ervaringsjaren, gevraagde competenties en opleidingsniveaus in kaart. Dit onderverdeeld naar sectoren, klant- of leveranciers-organisaties en geografische regio’s. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om QA Consulting te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

QA Consulting updatet de opgebouwde vacaturedatabase maandelijks. Dit zorgt ervoor dat de analyses een zeer actueel beeld van de ict-arbeidsmarkt in Nederland opleveren en maken het zo ook mogelijk om bewegingen op de ict-markt snel te signaleren. De informatie die QA Consulting verzamelt is afkomstig van de grootste vacaturewebsites van Nederland, waaronder Nationale Vacaturebank, Indeed, Monsterboard en Intermediair.

De analyses vinden plaats op het Magpai-platform, het door QA Consulting gebouwde ai-platform dat bestaat uit een reeks oplossingen die zowel open source, als specifiek voor QA Consulting zijn ontwikkeld. Deze oplossingen werken op basis van een verzameling algoritmes en bibliotheken die met behulp van erkende methodieken informatie uit documenten halen. Deze oplossingen worden door QA Consulting ingezet bij klanten ten behoeve van ‘Intelligent Content Collection’: een slimme manier om content uit ongestructureerde data te halen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-04T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.