Nominatie Delta-N voor creëren studieblok DevOps

Computable Awards 2020, categorie Opleiding & Training

puzzel

In nauwe samenwerking met De Haagse Hogeschool en zijn docenten heeft Delta-N een studieblok DevOps van tien weken ontwikkeld en verzorgd. Het studieblok DevOps is structureel toegevoegd aan het opleidingsaanbod van de opleiding HBO-ICT van De Haagse Hogeschool. Delta-N is naast het verzorgen en begeleiden van de colleges nauw betrokken bij de ontwikkeling van het studieblok. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Delta-N te nomineren in de categorie Opleiding & Training.

Door de toevoeging van DevOps aan het studieaanbod zorgen de opleiding en Delta-N ervoor dat de studenten van de differentiatie Software Engineering nog beter voorbereid zijn op een baan in het bedrijfsleven. De studenten hebben veel voordeel van kennis die rechtstreeks uit het werkveld komt. Het studieblok bestaat uit hoorcolleges en praktijksessies waarin de studenten DevOps-technieken leren toepassen bij het ontwikkelen van applicaties. Hierbij worden de modernste tools zoals Azure DevOps ingezet. De opleiding heeft een internationaal karakter. Alle colleges worden in het Engels opgenomen, zodat de colleges ook door samenwerkende scholen in het buitenland gebruikt kunnen worden. Momenteel wordt er samengewerkt met de Francisco de Vitoria Universiteit uit Madrid.

Delta-N is gespecialiseerd in DevOps en stimuleert de toepassing van DevOps-principes door bedrijven die software ontwikkelen. Het bedrijf doet dit door regelmatig kennis te delen via blogs, webinars en sessies op congressen. En nu dus ook door te investeren in een volledig studieblok voor toekomstige developers.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-05T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.