KnowBe4 scoort met security awareness-training

Computable Awards 2020, categorie Opleiding & Training

Security awareness bewustzijn

KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, wordt wereldwijd door meer dan dertigduizend organisaties gebruikt. KnowBe4 helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, ceo-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om KnowBe4te nomineren in de categorie Opleiding & Training.

KnowBe4’s training voor security awareness en simulated phishing richt zich op het te waakzamer maken van mensen bij het openen van e-mails, het verzenden van persoonlijke informatie en het klikken op links en het downloaden van bijlagen. Organisaties in verschillende branches, variërend van de gezondheidszorg, de financiële sector, de energiesector tot de overheid, zorgen ervoor dat hun eindgebruikers een eerste verdedigingslinie vormen dankzij KnowBe4.

KnowBe4 heeft toegewijde customer succes managers die elke nieuwe klant helpen met de installatie zodat ze onmiddellijk kunnen beginnen met het opleiden van hun eindgebruikers. KnowBe4 heeft ook een grote bibliotheek met trainings-content voor security awareness. Dankzij deze grote verscheidenheid aan beschikbare content, kunnen klanten hun medewerkers langdurig blijven onderwijzen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-05T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.