Proofpoint scoort met Security Awareness Training

Computable Awards 2020, categorie Opleiding & Training

Dit artikel delen:
Security awareness

Proofpoint is een cybersecurity-bedrijf dat de belangrijkste activa en grootste risico’s van organisaties beschermt: hun werknemers. Het heeft hiervoor de Proofpoint Security Awareness Training (PSAT) ontwikkeld, die erop is gericht de betrokkenheid van eindgebruikers te vergroten en hen voor te bereiden op echte aanvallen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Proofpoint te nomineren in de categorie Opleiding & Training.

Bij 99 procent van de e-mailaanvallen is menselijke interactie nodig om te slagen en cybercriminelen richten zich steeds vaker op mensen in plaats van op de infrastructuur. Door medewerkers te informeren over best practices op het gebied van cybersecurity leren gebruikers hoe ze gegevens kunnen beschermen. PSAT is erop gericht de betrokkenheid van eindgebruikers te vergroten en hen voor te bereiden op echte aanvallen. Proofpoint doet dit via gepersonaliseerde trainingen op basis van onze informatie over dreigingen om het risico van een organisatie te verminderen.

De meeste cyberaanvallen zijn gericht op mensen, niet op technologie. Daarom staan mensen centraal bij Proofpoints aanpak van cybersecurity. Het bedrijf helpt organisaties de individuele risico's van mensen te begrijpen. Proofpoint stopt de aanvallen die op hen gericht zijn en biedt mensen de middelen die ze nodig hebben om veilig en alert te blijven. Proofpoint levert de meest effectieve oplossingen om niet alleen mensen te beschermen tegen aanvallen die op hen gericht zijn, maar ook de gegevens waarmee ze werken en de digitale kanalen die ze gebruiken. De cybersecurityoplossingen van Proofpoint worden geleverd vanuit de cloud en maken gebruik van het meest geavanceerde informatieplatform over dreigingen ter wereld. Deze oplossingen helpen organisaties bij de grootste hedendaagse dreigingen en compliance-risico's.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-05T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.