Cegeka scoort met overname KPN ICT Consulting

Computable Awards 2020, categorie Service Integrator

samenwerking

Cegeka heeft KPN ICT Consulting uit Zoetermeer overgenomen, inclusief het onderdeel Call2. KPN ICT Consulting telt 750 medewerkers en 250 inhuurkrachten. Met de overname verdubbelt Cegeka de omzet in Nederland, een slordige negentig miljoen euro. Het aantal medewerkers is van 350 naar zo’n duizend gestegen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Cegeka te nomineren in de categorie Service Integrator.

KPN ICT Consulting levert ict-diensten op het gebied van advies, implementatie en ondersteuning. Dochteronderneming Call2 is een detacheringshuis voor ict-diensten aan het midden- en kleinbedrijf. In het kader van de overname treedt Cegeka voortaan op als voorkeursleverancier van KPN op het gebied van it-advies- en ondersteuningsdiensten.

De consulting- en servicedesk-activiteiten van KPN ICT Consulting sluiten naadloos aan op de outsourcingpropositie van Cegeka in Nederland. Door de acquisitie worden de activiteiten in Nederland even groot als die in België, het moederland van Cegeka. In 2018 behaalde Cegeka met het hoofdkwartier in Hasselt een omzet van 512 miljoen euro en momenteel telt Cegeka bijna vijfduizend medewerkers met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Italië, Tsjechië, Slowakije, Frankrijk en Rusland.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-06T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.