Curvature scoort met levenslange garantie

Computable Awards 2020, categorie Service Integrator

Levenslange garantie

Curvature, zoals datacenters en multi-vendoren, met het onderhouden, beheren en moderniseren van hun it-infrastructuur. Dit doet Curvature door nieuwe en tweedehands hardware te leveren, inclusief third party maintenance (TPM) en aanvullende it-diensten, en dit alles onder één contract. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Curvature te nomineren in de categorie Service Integrator.

In een tijd van concurrerende it-prioriteiten en digitale transformaties moeten bedrijven flexibel, efficiënt slim zijn in hoe ze investeren in it en bedrijfsinnovatie. Curvature helpt bedrijven over de hele wereld hiermee door de levenscyclus van hun activa te verlengen, de investeringen te verlagen en de it-teams te bevrijden van de last van dagelijkse support-taken en de kostbare beperkingen die door fabrikanten worden opgelegd. Zo creëert Curvature voor zijn klanten een succesvolle strategie om zowel hun it-infrastructuur als hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Curvature levert qua dienstverlening kwaliteitsborging en service. Het bedrijf gebruikt kwaliteitsmanagementsystemen die ISO 9001:2008- en TL 9000-gecertificeerd zijn en geteste protocollen bieden waarmee een volledig scala aan realistische it-omgevingen nagebootst kan worden. Alle tweedehands apparatuur wordt streng volgens deze protocollen getest in het eigen Spirent Test Center en is ‘Curvature Certified´, wat ‘betere dan nieuwe’ prestaties garandeert. Op de meeste tweedehands apparatuur die wordt verkocht, krijgt de klant een levenslange garantie van Curvature.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-06T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.