ACC ICT scoort met dienst OTAP-Journey

Computable Awards 2020, categorie Services

Super gedaan

ACC ICT is gespecialiseerd in it-continuïteit en creëert multi-cloud OTAP-omgevingen voor online dienstverleners, softwareontwikkelaars en organisaties die in extreme mate afhankelijk zijn van hun bedrijfskritische applicaties. Met deze oplossingen bieden ze opdrachtgevers volledige controle over hun applicaties en data. Voorbeeld hiervan is de OTAP-Journey, een dienst die het ontwikkelproces van softwareontwikkelaars en DevOps-teams laat aansluiten op de verwachtingen van hun klanten, waarbij de eisen en wensen van deze eindklant centraal staan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om ACC ICT te nomineren in de categorie Services.

Met de OTAP-Journey beantwoordt ACC ICT klantspecifiek de vragen die organisaties hebben ten aanzien van hun toekomstbestendige OTAP-strategieën en bedrijfskritische applicaties. Zo is de OTAP-Journey ingezet bij diverse organisaties, waaronder een grote Nederlandse publieke omroep en nationaal opererend openbaarvervoersbedrijf, met complexe vraagstukken omtrent continuous integration, continuous delivery pipelines en deployment van test-, acceptatie- en productieomgevingen in een multi-cloud infrastuctuur.

Voor klanten van ACC ICT zijn de nieuwste technieken vaak relatief nieuwe materie, daarnaast zijn de eindklanten vaak bepalend als het gaat om de wensen en eisen op het gebied van dataveiligheid, continuïteit en wet- en regelgeving. Door een actieve rol te spelen bij het verwezenlijken van de ambities van hun klanten wordt ACC ICT gezien als een betrokken kennispartner die oog heeft voor de Return On Investment van hun investeringen. Sinds 2019 zet ACC ICT zich samen met de Universiteit Utrecht in omtrent de bewustwording en perceptie rondom veiligheid en beschikbaarheid van saas-oplossingen bij zowel leveranciers als gebruikers.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.