Colt scoort nominatie met compleet dienstenaanbod

Computable Awards 2020, categorie Services

Colt Technology Services biedt verschillende diensten op het gebied van connectiviteit, waaronder On Demand Services, uCPE, Dedicated Cloud Access en Security bovenop het volledig in eigen beheer gehouden netwerk Colt IQ Network. Daarnaast is Colt specialist is software defined networks (sdn) en network function virtualisation (nfv). Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 is het complete dienstenaanbod reden om Colt Technology Services te nomineren in de categorie Services.

Met On Demand Services geeft Colt de controle over hun netwerk en realtime verbindingen in handen van de klant. Bedrijven op verschillende continenten kunnen on demand netwerkoplossingen met hoge bandbreedte binnen een paar minuten tijd in gebruik nemen en vervolgens de bandbreedte al naar gelang de behoefte op flexibele wijze opvoeren of verlagen. De innovatie is mogelijk dankzij sdn- en nfv-technologieën. Met Colt’s uCPE-portfolio kunnen bedrijven optimaal profiteren van de voordelen van nfv. Dankzij Dedicated Cloud Access kunnen beheerapplicaties in de cloud worden gehost, waarbij er sprake is van meer betrouwbaarheid, minder latency en betere gegevensbeveiliging dan bij verbindingen via het publieke internet. Ook security ontbreekt niet, met diensten als encryptie, ddos-beveiliging en managed firewalls.

Het Colt IQ Network is de ruggengraat van de diensten van Colt. Het Colt IQ Network bestaat uit een voor 100 Gbps geoptimaliseerd wereldwijd beveiligd netwerk van 187,500 kilometer LDN, stedelijke glasvezel en (subsea en terrestrial) geleasede capaciteit. De infrastructuur verbindt 32 landen op de drie continenten Europa, Azië en de Verenigde Staten. Colt beheert alle onderdelen van zijn eigen netwerk en is daarom niet afhankelijk van externe partners voor de kwaliteit van de dienstverlening. Colt kan zo een concurrerende prijs leveren en wereldwijd de kwaliteit van het netwerk waarborgen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-07T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.