Enable U scoort nominatie met integratiediensten

Computable Awards 2020, categorie Services

Connectivity connectiviteit

Bedrijfsprocessen, zowel intern als extern, raken steeds meer verknoopt, terwijl brondata binnen steeds meer platformen liggen opgeslagen. Goede en veilige integratie vormt de hoeksteen van hedendaagse bedrijfsprocessen. En dat is waar integratiespecialist Enable U zich op richt. Hiervoor zet het eigen diensten in voor de api-gateway en de enterprise service bus. Daarnaast heeft het de dienst Connection-as-a-Service (CaaS) ontwikkeld. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Enable U te nomineren in de categorie Services.

Een organisatie wil dat applicaties met elkaar relevante data kunnen uitwisselen, ongeacht waar deze applicaties zich bevinden: on premise, public en private cloud; bedrijven gebruiken al die platformen. Het is voor een onderneming belangrijk te weten hoe de datastromen lopen, minder belangrijk is met welke tooling dat gebeurt. De koppelingen worden veelal via api’s gemaakt. De interne datastromen bewegen zich (navolgbaar) via een enterprise service bus (esb). Voor de veilige integratie van software, intern én over de organisatiegrenzen heen beschikt Enable U over 2Secure (api-gateway) en 2Orchestrate (esb). Daarnaast heeft het Connection-as-a-Service (CaaS) ontwikkeld. Daarmee ontzorgt het organisaties helemaal als het om integratie gaat.

Enable U heeft momenteel klanten in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. In Nederland zijn dit al heel lang Achmea en Ziggo en recent is daar ook Energie Data Services Nederland (EDSN aan toegevoegd. Deze organisatie werkt aan de digitale datastromen die komen met de energietransitie. EDSN ontwikkelt een betrouwbare en innovatieve ict-infrastructuur voor de energiemarkt van de toekomst. Ook voor Hogeschool Saxion heeft Enable U het integratieplatform ingericht voor informatie-uitwisseling tussen front- en backoffice op vlak van roostering, studievoortgang en financiën.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-07T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.