Hero Contracting Services scoort met it-bemiddeling

Computable Awards 2020, categorie Services

Hero Contracting Services biedt centrale grip op decentrale inhuur. Het vervult de rol van gespecialiseerd partner voor alles met betrekking tot externe inhuur binnen de organisatie van klanten. Het neemt het contractbeheer, tariefbeheer, de juridische borging, de administratie en de facturatie uit handen. Hero bemiddelt onder andere zelfstandige en gespecialiseerde it-seniors die hun sporen ruim verdiend hebben. Klanten nemen de beslissingen en hebben zo meer regie dan ooit te voren over de externe inhuur; van uitvoerder naar regisseur. Hero zet hiervoor een aantal digitale diensten in. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Hero Contracting Services te nomineren in de categorie Services.

Hero Contracting Services vrijwaart klanten van alle fiscale en arbeidsrechtelijke aansprakelijkheden. Dat geldt ook voor de risico’s die verbonden zijn aan een fictief dienstverband en een mogelijk faillissement van een leverancier. Het neemt zelfs een eventuele naheffing van loonheffing en premies, voortvloeiend uit de inzet van een externe professional, voor zijn rekening. Daarbij werkt Hera 100 procent compliant, waardoor klanten ervan zijn verzekerd dat zij volledig voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van inhuur.

Hero is een groeibedrijf met eerlijkheid en kwaliteit op een gedeelde eerste plek. Het biedt de beste professionals voor elke opdracht, nemen de volledige contracthandeling uit handen bij externe inhuur, ook als deze niet via het bedrijf geworven is, en leveren rea time dashboards en tooling, zodat klanten controle en overzicht houden. Daarnaast meet het via een transparant model doorlopend de klanttevredenheid.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-07T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.