Hewlett Packard Enterprise scoort met HPE GreenLake

Computable Awards 2020, categorie Services

Workload cloud

Hewlett Packard Enterprise HPE geeft klanten de keuze om hardware en services ofwel zelf aan te schaffen, ofwel te consumeren op basis van verbruik. Veel willen of hebben namelijk geen eigen datacenterfaciliteit of beschikken niet over it-personeel om infrastructuur, applicaties en workloads in te stellen en te beheren. HPE biedt HPE GreenLake-diensten die klanten voorzien van onder andere vooraf geconfigureerde serviceworkloads voor rekenkracht, database, private cloud, storage en virtualisatie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Hewlett Packard Enterprise te nomineren in de categorie Services.

HPE GreenLake is een op consumptie gebaseerd model waarbij betaald wordt voor de capaciteit die daadwerkelijk gebruikt wordt. Dankzij het meten van het gebruik en capaciteitsplanning is altijd voldoende capaciteit beschikbaar wanneer de vraag toeneemt. Met HPE GreenLake kunnen organisaties kiezen welke workloads ze op locatie houden en houden zij controle over de beveiliging, privacy, latency, compliance en het management. Dat met dezelfde ervaring die zij in de cloud hebben: snel, geautomatiseerd en in een pay per use-model. Hybride oplossingen zijn ook mogelijk, want ook diensten uit de public cloud kunnen toegevoegd worden. Desgewenst kan het technisch beheer van de omgeving onderdeel van de Greenlake-oplossing zijn.

HPE Greenlake biedt flexibiliteit dankzij het groei- en krimpmodel, workload-geoptimaliseerde oplossingen om te komen tot de beste value per workload (kosten, snelheid, energieverbruik, bruikbaarheid in de organisatie). HPE Greenlake wordt inmiddels bij veel klanten van HPE afgenomen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-06T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.