spriteCloud scoort met software testing-dienst

Computable Awards 2020, categorie Services

Software testing

spriteCloud biedt een software testing-service op abonnementsbasis aan. Het nieuwe abonnementsmodel zorgt ervoor dat klanten een op maat gemaakte testing service-bundel kunnen creëren die past bij hun specifieke software testing-behoeften. Dat heet de Test Stack, en dit modulaire servicepakket bestaat uit een flexibele mix van functionele testing, test automation, prestatie- en loadtesting, en cybersecurity testing, die gekocht worden op een terugkerende maandelijkse basis. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om spriteCloud te nomineren in de categorie Services.

De abonnementsservice is voor organisaties die een aanzienlijk deel van hun opbrengst halen uit mobiele, desktop-, of webapplicaties. Service-abonnees stellen hun Test Stack samen door te bepalen welke testing services ze nodig hebben, hoeveel dagen werk ze van elke testing service willen en de lengte van de abonnementsduur. De Test Stack kan aangepast worden gedurende het abonnement om beter te passen bij de veranderende testbehoeften van het project of de organisatie. spriteCloud consultants zijn beschikbaar om ondersteuning en deskundig advies aan te bieden voor de creatie van de Test Stack.

spriteCloud’s saas-product Calliope.pro speelt een centrale rol in het verstrekken van de software testing-abonnementsservice. Als een gecentraliseerde, cloud-gebaseerde rapporteer- en controle-tool voor test results data zorgt Calliope.pro ervoor dat development teams op de hoogte blijven van de huidige gezondheid van de codebase en dat deze testresultaten (verleden en heden) kunnen worden vergeleken om makkelijk regressies te identificeren. Alle testresultaten worden via de tool gerapporteerd naar klanten. Dit zorgt ervoor dat teams voldoen aan de snelle feedback vereist door DevOps-praktijken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.