CM.com scoort met wereldwijde groeistrategie

Computable Awards 2020, categorie IaaS & PaaS

Samengaan

CM.com, aanbieder van een conversational commerce-platform dat ondernemingen full-scale CPaaS (communication platform as a service)-diensten met geïntegreerde betaaloplossingen biedt, fuseert met Dutch Star Companies One (DSCO), een acquisitiebedrijf voor speciale doeleinden. Door het samengaan krijgt CM-com een notering aan de Amsterdamse beurs Euronext en kan het zijn wereldwijde groeistrategie inzetten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om CM.com te nomineren in de categorie IaaS & PaaS.

CM.com is een wereldwijde aanbieder van mobiele diensten die zijn klanten een combinatie van end-to-end privé biedt cloudgebaseerde communicatie- en betalingsdiensten. Het platform bevat berichtkanalen, zoals sms, WhatsApp Business, Apple Business Chat en Google RCS. De afgelopen twintig jaar heeft CM.com een eigen technologieplatform ontwikkeld en wil nu wereldwijd conversational commerce gaan aanbieden. Via de beursgang via DSCO komt het in de volgende groeifase terecht en kunnen de activiteiten opgeschaald worden. De meeste platformbedrijven acteren doorgaans wereldwijd.

De bedrijfscombinatie geeft CM.com dus een notering aan de Euronext Amsterdam en een aanzienlijke kapitaalinjectie van 65 miljoen euro en nog eens minimaal tien miljoen euro van investeerder Teslin. DSCO ziet de bedrijfscombinatie met CM.com als een zeer aantrekkelijke kans om voor de groeistrategie van CM.com in de toekomst. Het vormen van de bedrijfscombinatie is belangrijk, strategisch gelegenheid voor aandeelhouders van DSCO, waardoor zij kunnen deelnemen aan het aantrekkelijke bedrijfsmodel van CM.com en ruime groeimogelijkheden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-10T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.