Dell scoort met servicemodel en IFS-samenwerking

Computable Awards 2020, categorie IaaS & PaaS

Cloudservice

Dell Technologies gooit tweemaal hoge ogen in de categorie IaaS & PaaS. Enerzijds doet het dat met het combineren van drie bestaande servicemodellen, anderzijds is dat met de samenwerking tussen Dell Boomi en IFS. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Dell Technologies te nomineren in de categorie IaaS & PaaS.

Dell heeft drie verschillende servicemodellen onder dezelfde noemer gecombineerd. Eerst is daar de rigide optie Pay as you grow, waarbij Dell voor een klant het datacenter kan uitbreiden en op basis daarvan betaalt. Vervolgens is er ‘het servicemodel Flex on demand, waarbij de infrastructuur kan uitbreiden of inkrimpen en er betaald wordt voor wat er staat. Het Data center utility-model is tot slot het echte servicemodel, waarbij gebruik over de infrastructuur wordt gemeten en aan de basis ligt van de maandelijkse factuur.

Daarnaast is IFS een samenwerking aangegaan met Dell Boomi. De integration platform as a service (ipaas)-leverancier biedt IFS-klanten nu meer dan tweehonderd ingebouwde connectoren. Met de connectoren moeten IFS-klanten in staat zijn om sneller integraties te bouwen. De saas-leverancier spreekt hierbij over toegang tot een digitale switchboard voor zijn gebruikers, waarop bijvoorbeeld de erp-oplossing verbonden kan worden met andere functies en systemen. Boomi neemt de complexiteit die komt kijken bij dit soort integraties weg.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-10T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.