Nominatie EGP voor kracht en eenvoud in uitstraling

Computable Awards 2020, categorie IaaS & PaaS

Espresso gridpoint, leverancier van Nederlandse private cloud oplossingen, heeft zijn naam gewijzigd in EGP. De nieuwe naam past bij de transitie die EGP doormaakt. In een tijd waarin controle op businessprocessen en data-integriteit steeds belangrijker wordt, kiest EGP strategisch voor een focus op private cloud-oplossingen, waarbij veiligheid en ‘baas in eigen cloud’ vooropstaan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om EGP te nomineren in de categorie IaaS & PaaS.

EGP is ruim twaalf jaar geleden opgericht als iaas-leverancier. Als Nederlandse aanbieder van iaas levert het kant-en-klare private cloud-oplossingen. De komende jaren wil EGP zijn groeiambities verder vormgeven. Naast bestaande diensten heeft de onderneming zich verder gespecialiseerd in high performance computing, de hpc-werkplek en stretched datacenterservices.

De specialiteit van EGP is de techniek achter cloud computing. Aan de voorkant biedt het partners eenvoud en inzicht. De naam EGP past daar volgens het bedrijf beter bij. Het is de afkorting van Espresso gridpoint en intern werd deze naam al jaren gebruikt. Het geeft de eenvoud, professionaliteit en ook de vertrouwdheid en betrouwbaarheid van EGP weer. Bij die eenvoud past een krachtigere naam.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-10T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.