Microsoft scoort dubbel met Azure-aankondigingen

Computable Awards 2020, categorie IaaS & PaaS

Microsoft Azure

Microsoft doet het tweemaal goed in de categorie IaaS & PaaS met verschillende Azude-aankondigingen. Eén daarvan is Azure Arc, een beheertool voor de hybride cloudomgeving. Daarnaast betreft het nieuwe functies voor het Azure Stream Analytics Platform as a Service. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Microsoft Azure te nomineren in de categorie IaaS & PaaS.

Azure Arc combineert Azure Stack met containers en Kubernetes en nieuwe andere infrastructuren, en laat gebruikers vervolgens Azure’s managementtools en gegevensservices zoals Azure SQL Database en Azure Database gebruiken voor PostgreSQL Hyperscale. Azure Arc breidt beheermogelijkheden van Azure uit naar Linux- en Windows-servers, evenals Kubernetes-clusters op elke infrastructuur op locatie, multi-cloud en edge. Klanten kunnen nu een consistente en uniforme benadering hebben voor het beheer van verschillende omgevingen met behulp van mogelijkheden zoals Azure Resource Manager, Microsoft Azure Cloud Shell, Azure Portal, API en Microsoft Azure Policy.

Het Azure Stream Analytics Platform as a Service van Microsoft ondersteunt bedrijfskritische klantapplicaties met realtime inzichten. De nieuwe functies die Microsoft heeft aangekondigd zijn gericht op het gebruiksgemak, de productiviteit van de ontwikkelaar en de algemene paraatheid van ondernemingen. Twee belangrijke functies zijn online schaling en C# aangepaste de-serializers en uitbreidbaarheid met C# aangepaste code. Bovendien kunnen ontwikkelaars die Stream Analytics-modules in de cloud of op IoT Edge maken. Ook kunnen ze aangepaste C#-functies schrijven of hergebruiken en deze direct in de query aanroepen via User Defined Functions.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-10T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.