Oracle scoort dubbel met Cloud-toepassingen

Computable Awards 2020, categorie IaaS & PaaS

Oracle Cloud

Oracle doet het tweemaal goed in de categorie IaaS & PaaS. Zo gooit het hogen ogen met Oracle Cloud Infrastructure FastConnect, maar wordt het feit dat het zijn Nederlandse cloudregio heeft opengesteld voor klanten ook gewaardeerd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Oracle Cloud te nomineren in de categorie IaaS & PaaS.

Colt Technology Services biedt dedicated, private en on demand verbindingen met Oracle Cloud via Oracle Cloud Infrastructure FastConnect. Ditvoorziet in dedicated connectiviteit met Oracle Cloud Infrastructure en andere Oracle Cloud-oplossingen. De dienst biedt bedrijven een eenvoudige, flexibele en kostenefficiënte manier om verbindingen met hoge bandbreedte en lage latency met Oracle Cloud af te nemen. Dankzij de dedicated connectiviteit komt een betrouwbaarder en consistentere netwerkervaring tot stand ten opzichte van verbindingen die gebruikmaken van het publieke internet. Oracle Cloud is speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd om bedrijven in staat te stellen om hun meest veeleisende workloads op veilige wijze te hosten.

De andere cloudonderbowuing is anders van aard, want Oracle heeft zijn Nederlandse cloudregio opengesteld voor klanten. De infrastructuur staat in een datacenter in Amsterdam en vormt na Frankfurt de tweede datacenterlocatie van het techbedrijf binnen de Europese Unie. Het is de verwachting dat veel Nederlandse klanten, zoals energiebedrijf Eneco en verzekeraar Menzis, hun clouddiensten op termijn migreren naar of synchroniseren met de Amsterdamse locatie. Het opzetten van cloudregio’s past in de strategie waarin Oracle clouddiensten levert die voldoen aan hoge eisen op het gebied van beveiliging en wet- en regelgeving.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-10T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.