Red Hat scoort nominatie met OpenStack Platform 15

Computable Awards 2020, categorie IaaS & PaaS

Red Hat heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Red Hat OpenStack Platform 15. De nieuwe versie van de schaalbare en flexibele iaas-oplossing is gebaseerd op de ‘Stein’-versie die werd ontwikkeld door de OpenStack-community, en biedt verbeterde prestaties en cloudbeveiliging. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Red Hat te nomineren in de categorie IaaS & PaaS.

Naarmate organisaties verder vorderen in hun digitale transformatietrajecten, worden operationeel efficiënte en flexibele it-implementaties belangrijker voor succes. Red Hat OpenStack Platform 15 ondersteunt deze ontwikkeling door community-innovaties te combineren met de stabiliteit en ondersteuning die op enterprise-niveau vereist zijn. Organisaties die het Red Hat OpenStack Platform gebruiken kunnen sneller innovatieve toepassingen realiseren waarmee ze concurrentievoordeel behalen en beter kunnen voldoen aan de veranderende eisen van hun klanten.

Red Hat OpenStack Platform 15 is gebouwd op de fundamenten van Red Hat Enterprise Linux 8. Dit intelligente, flexibele en veilige besturingssysteem is ontworpen om de volledige hybride cloud te kunnen bedienen, en biedt een solide basis om OpenStack-innovaties op te bouwen. Daarnaast zorgt het voor consistentie in de activiteiten van de it-afdeling. Red Hat Enterprise Linux 8 dient verder niet alleen als basis voor Red Hat OpenStack Platform 15, maar biedt ook ondersteuning voor RHEL 8-guests voor bestaande klanten die gebruikmaken van de Red Hat OpenStack Platform 13 long-life release.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-10T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.