Auth0 scoort met identiteitsplatform voor applicatiebouwers

Computable Awards 2020, categorie Software / SaaS

identity management

Auth0 is het enige identiteitsplatform dat specifiek is ontworpen voor applicatiebouwers: de ontwikkelaars, productmanagers, architecten en beveiligingsingenieurs die ‘s werelds meest innovatieve apps en services bouwen. Met een modulair, schaalbaar ontwerp, stelt Auth0 hen in staat om authenticatie en autorisatie eenvoudig te verbinden met elke applicatie die ze bouwen, of deze nu webbased, mobiel, iot of intern is. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Auth0 te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Ieder stukje software moet kunnen identificeren wie de legitieme gebruikers ervan zijn (authenticatie) en wat ze ermee mogen doen (autorisatie). Maar de meeste app-ontwikkelaars zijn geen identiteitsexperts. Auth0 is het eerste identiteitsmanagementplatform voor app-bouwers, en de enige identiteitsoplossing die nodig is voor op maat gemaakte applicaties. Missie van het bedrijf is identiteiten wereldwijd te beschermen, zodat innovators kunnen blijven innoveren. Auth0 biedt de eenvoud, schaalbaarheid en expertise om identiteiten te schalen en te beschermen in elke applicatie, voor elke doelgroep.

Concurrenten van Auth0 concentreren zich op specifieke gebruikssituaties. Hoewel effectief voor het aanpakken van bijvoorbeeld alleen personeel- of consumentenidentiteit, missen deze bedrijven de groeiende behoefte aan flexibiliteit, omdat elk bedrijf steeds meer zelf op de stoel van een softwarebedrijf plaatsneemt. Auth0 is gebouwd met deze hybride benadering in het achterhoofd, waardoor bouwers genoeg hebben aan één hulpmiddel zonder dat zij zelf beveiligingsexpert hoeven te zijn.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-11T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.