Datto scoort nominatie met SaaS Protection

Computable Awards 2020, categorie Software / SaaS

security

Een datalek kan op verschillende manieren worden veroorzaakt. Een menselijke fout, cyberaanvallen en het bijhouden van nieuwe compliance-maatregelen kosten (waardevolle) tijd en resources. Datto SaaS Protection helpt managed service providers (msp’s) snel te herstellen van een datalek in Office 365 of G Suite als het gaat om het opzettelijk of onbedoeld verwijderen van data, vertrekkende medewerkers, externe hackers en ransomware-aanvallen. De setup kost slechts enkele minuten en de oplossing maakt drie keer per dag point-in-time-back-ups in de apps van de gebruikers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Datto te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Datto’s SaaS Protection-oplossing voor back-up en herstel koppelt kritische data los van de gebruiker die het gecreëerd heeft en de applicatie-omgeving, en geeft de controle ervan terug aan het bedrijf. Als one-stop-shop voor saas-applicatieback-up biedt SaaS Protection betrouwbare en eenvoudige back-ups, snel herstel en beveiligde data voor behoeften op het gebied van compliance en wet- en regelgeving. Hwet zorgt drie keer per dag voor geautomatiseerde back-ups die point-in-time-snapshots maken van relevante cloudappdata van elke gebruiker, met de optie om op elk moment extra back-ups te maken. Deze data-back-ups opgeslagen in Datto’s speciaal gebouwde private cloud.

Two River Technology Group is een msp die klanten bedient in de financiële dienstverlening en juridische sector. Door de toenemende complexiteit van de compliance-wetgeving is het essentieel om voor klanten back-ups te onderhouden en content uit de mailboxen van medewerkers te monitoren. Kort na de transitie naar de cloud had een van de klanten van Two River Technology Group toegang nodig tot eerder verwijderde data, maar dat was niet mogelijk. Het ging om data uit een verwijderd e-mailaccount, waarbij het team in staat was de relevante e-mails eenvoudig te herstellen om het probleem op te lossen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-11T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.