Duodeka scoort nominatie met bouwen ‘vette shit’

Computable Awards 2020, categorie Software / SaaS

Groei uitbreiding

Samen vette shit bouwen is wat Duodeka graag doet, als we de voordracht van het bedrijf mogen geloven. Het bedrijf ontwikkelt en bedenkt continu nieuwe digitale producten en platformen. Duodeka omschrijft zichzelf als ambitieus en intrinsiek gedreven. Daarom hoeven er ook niet veel regels en bureaucratie opgetuigd te worden. Zo blijft de sfeer lekker losjes. Duodeka doet dan ook niet aan kantoortijden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Duodeka te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Duodeka focust zich op het systematisch produceren van nieuwe bedrijven, ze helpen groeien en slagen. Duodeka werkt volgens de twee verdienmodellen: (1) zelf bedrijfsideeën bedenken, de software ontwikkelen en het product of de dienst op de markt brengen en (2) venture building as a service (bedrijfsidee valideren / zoeken van kapitaal / de software ontwikkelen / het product of de dienst op de markt brengen). Het bedrijf heeft twee eigen producten gevalideerd, ontwikkeld en op de markt gebracht: Mr. Winston (software voor horeca-kassasystemen) en Notulen Software (een tool om efficiënter te vergaderen).

Tevens heeft Duodeka een hoop partners geholpen met het valideren, ontwikkelen en op de markt brengen van een nieuw digitaal product of dienst. Denk hierbij aan een recruitmentplatform (RecruitingFriends) in opdracht van de NederlandVacatureGroep, een kpi-dashboard voor poppodia en festivals (Showfigures) en een webapplicatie waarmee Nederlandse zorginstellingen verwachtingen omtrent de vraag en het aanbod in kaart brengen (FZO). Stuk voor stuk volgens erigen zeggen ‘vette shit’.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-11T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.