Sendcloud scoort met verzending voor online retailers

Computable Awards 2020, categorie Software / SaaS

Dit artikel delen:
Webwinkel

Sendcloud is een alles-in-één verzendplatform voor online retailers. Al meer dan 15.000 e-commerce bedrijven gebruiken Sendcloud om tijd, moeite en geld te besparen op het meest frustrerende proces van hun bedrijf: het verzenden. Verschillende features helpen e-commerce bedrijven groeien, door het gehele verzendproces te optimaliseren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Sendcloud te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Het platform biedt koppelingen met verschillende nationale en internationale vervoerders. Het is zowel mogelijk te verzenden met contracten van Sendcloud, als een eigen contract in te laden en/of een combinatie te maken tussen beiden. Online retailers kunnen tijd besparen op het verwerken van iedere order door automatisering van het picken en packen van orders en printen van verzendlabels. Met Sendcloud kunnen flexibele bezorgopties en meerdere vervoerders in de checkout worden toegevoegd voor meer conversie. Daarnaast worden automatisch en in de huisstijl van de webshop klantnotificaties verstuurd over de status van een pakket om consumentenverwachtingen te overtreffen. Met de retouroplossing van Sendcloud kunnen retouren in heel Europa een handomdraai afgehandeld worden op een klantvriendelijke manier.

Sendcloud heeft plug en play integraties voor ieder online verkoopkanaal, waardoor iedere online retailer het verzend- en retourproces kan automatiseren en pakketten wereldwijd kan versturen. In zeven jaar tijd is Sendcloud uitgegroeid tot een van de snelst groeiende tech-bedrijven in Europa en actief in acht verschillende landen. Het grootste onderscheidende vermogen van Sendcloud is de flexibiliteit van het platform. Het alles-in-één platform bevat verschillende features die zorgen voor gemak en flexibiliteit. Via welk kanaal je ook verkoopt, alles is in één account te beheren en aan Sendcloud te koppelen. Daardoor kan iedere online retailer, groot of klein, het verzendproces inrichten dat bij zijn workflow past.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-11T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.