Colt scoort nominatie met on demand Oracle-dienst

Computable Awards 2020, categorie Hardware & Infrastructuur

Colt Technology Services biedt dedicated, private en on demand verbindingen met Oracle Cloud via Oracle Cloud Infrastructure FastConnect. Het Colt IQ Network is een intelligent, voor 100 Gbps geoptimaliseerd netwerk met vertakkingen naar datacenters en interconnects wereldwijd. Via Colt on Demand for Oracle Cloud Infrastructure kunnen bedrijven profiteren van uiterst snelle en veilige on demand connectiviteit tussen hun bedrijfslocaties en Oracle Cloud. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Colt Technology Services te nomineren in de categorie Hardware & Infrastructuur.

Oracle Cloud Infrastructure FastConnect voorziet in dedicated connectiviteit met Oracle Cloud Infrastructure en andere Oracle Cloud-oplossingen. De dienst biedt bedrijven een eenvoudige, flexibele en kostenefficiënte manier om verbindingen met hoge bandbreedte en lage latency met Oracle Cloud af te nemen. Dankzij de dedicated connectiviteit komt een betrouwbaarder en consistentere netwerkervaring tot stand ten opzichte van verbindingen die gebruikmaken van het publieke internet.

Colt on Demand for Oracle Cloud Infrastructure geeft organisaties de mogelijkheid om zelf in een paar minuten veilige ‘highbandwith’-verbindingen met Oracle Cloud Infrastructure- regio’s in te richten. Gebruikers kunnen de bandbreedte daarbij in vrijwel realtime opvoeren of reduceren. De dienst kan worden beheerd via een online klantenportal en afgenomen worden op basis van verbruik. Colt en Oracle kondigden in oktober 2018 de start van hun samenwerking aan. Door de intensivering hiervan kunnen klanten van Oracle nu wereldwijd profiteren van betrouwbare toegang met hoge bandbreedte tot hun data en applicaties in Oracle Cloud via het Colt IQ Network.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-12T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.