Cybersprint scoort met ‘zero-touch’ platform

Computable Awards 2020, categorie Security & Digital Forensics

Dit artikel delen:
misdaad

Cybersprint gooit twee maal hoge ogen in de categorie Security & Digital Forensics. Enerzijds is dat met het eigen ‘zero-touch’ platform, anderzijds is dat met het initiatief Jobless Hackers, dat tijdens de finale van de Global Cyberlympics in Canada winnaar werd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Cybersprint te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

Het platform van Cybersprint stelt organisaties in staat om zaken als leveranciersrisico, cybercriminaliteit, merkmisbruik, gegevensdiefstal en meer te beheren. Het ‘zero-touch’ platform wordt binnen enkele minuten geïnstalleerd en kan worden aangevuld met kant-en-klare of op maat gemaakte diensten als aanvulling op een beveiligingsprogramma.Cybersprint verwerkt aanvallen, incidenten en risico’s geautomatiseerd. Hiermee besparen securityafdelingen enorm veel tijd, en hoeven ze zich veel minder te richten op ‘brandjes blussen’. De tijd die ze uitsparen investeren ze in structurele verbeteringen. Op deze manier zorgt Cybersprint voor een sterk verhoogde weerbaarheid en een slimmere inzet van schaars securitypersoneel

Tijdens de finale van de Global Cyberlympics in Canada werd het Nederlandse hackersteam ‘Jobless Hackers’ winnaar. Jobless Hackers is een gelegenheidsformatie van Cybersprint-medewerkers met hun vriendengroep (team Eindbazen). Doel van het evenement is het verkrijgen van inzicht in kwetsbaarheden van digitale infrastructuren en in hoe deze te verhelpen zijn. De Global CyberLympics is een grote cyberbeveiligingswedstrijd met teams van over de hele wereld die concurreren in een reeks uitdagingen op het gebied van digital forensics, web application exploitation, system exploitation, malware analysis, reverse engineering, cryptografie en andere specialiteiten. Het Nederlandse team ‘Jobless Hackers’ werd gesponsord door Cybersprint.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-13T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.