G Data scoort met Cyber Defense Academy

Computable Awards 2020, categorie Security & Digital Forensics

Dit artikel delen:

Cybercriminaliteit is een maatschappelijk probleem en bedrijven zijn zich hier terdege van bewust. Desondanks denken veel bedrijven dat cybercrime is te voorkomen met alleen beveiligingstechnologie. Echter worden de meeste cyberincidenten veroorzaakt door menselijk handelen. G Data CyberDefense heeft daarom speciaal hiervoor een portfolio met meer dan dertig security awareness trainingen ontwikkeld onder de naam Cyber Defence Academy. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om G Data CyberDefense te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

G Data onderscheidt zichzelf omdat het naast zijn beveiligingsoplossingen verder denkt dan alleen het technologische aspect. Binnen security is de menselijke factor zeker net zo belangrijk voor een veilige online omgeving. Ieder probleem met cyberbeveiliging is een combinatie van de factor technologie en de menselijke factor. Zonder menselijke onwetendheid, nieuwsgierigheid of andere menselijke tekortkomingen zouden we veel meer aanvallen kunnen voorkomen. Dankzij de security awareness trainingen biedt G Data zijn partners en eindgebruikers een alternatief om ook het menselijke aspect mee te nemen in hun security.

De Cyber Defence Academy behandelt uiteenlopende onderwerpen op het gebied van it-beveiliging. In meer dan dertig cursussen worden de nieuwste leermethoden gebruikt om kennis over te dragen waarbij zowel video als tekst wordt gebruikt. Dankzij de kracht van herhaling en het systematisch bijhouden van het leerniveau, blijft het gewenste gedrag bij de deelnemers top-of-mind en kan worden gewerkt naar een positieve en meetbare beveiligingscultuur. Alle lessen draaien om situaties waarmee medewerkers in hun eigen dagelijks werk te maken krijgen. Er wordt duidelijke taal gebruikt, die ook voor medewerkers zonder voorafgaande technische kennis snel en gemakkelijk te begrijpen is. Hierdoor leren medewerkers hoe ze risico's kunnen herkennen en afweren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-13T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.