Infoblox scoort met BloxOne Threat Defense

Computable Awards 2020, categorie Security & Digital Forensics

Met BloxOne Threat Defense biedt Infoblox klanten een oplossing die overal beschermt, overal uitrolbaar is en integreert met de al aanwezige securityoplossingen, waardoor de securityomgeving geoptimaliseerd en gestroomlijnd wordt. Zo hoeven bedrijven zich minder zorgen te maken over de losse silo’s die ontstaan bij het gebruik van meerdere securityoplossingen en hun huidige securityoplossing in plaats daarvan beheren als één architectuur. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Infoblox te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

Infoblox heeft meer dan 50 procent marktaandeel in DDI-netwerkmarkt (DDI is de afkorting van de samengevoegde afkortingen dns (domain name system, dhcp (dynamic host configuration protocol en ipam (ip address management). Infoblox maakt gebruik van DDI- en core network services om de beveiliging van on-premises, full cloud en hybrid cloud netwerken naar een hoger niveau te tillen, met behulp van de cloud-native BloxOne-netwerkbeveiligingstoepassingen. Door de bestaande core network services te gebruiken vanuit één centrale plek en zo de verschillende beveiligingen te laten samenwerken en te automatiseren, streeft Infoblox er naar eenvoudiger netwerk van een hoger niveau.

Infoblox BloxOne Threat Defense maakt cybersecurity eenvoudiger door netwerkverkeer al op dns-niveau te filteren. De combinatie van geavanceerde threat intelligence en op machine learning gebaseerde analyses zorgt ervoor dat malware, ransomware, phishing, exploit kits, dns-based data exfiltration, DGA, DNS Messenger, fast-flux attacks en andere aanvallen al worden gedetecteerd en afgevangen voor ze de rest van het netwerk bereiken. Dit verlaagt de druk op het securityteam en zorgt bovendien voor een ingebouwde gebruiksvriendelijke threat intelligence console voor effectievere analyses.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-13T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.