McAfee scoort met aangepast Mvision-portfolio

Computable Awards 2020, categorie Security & Digital Forensics

Dit artikel delen:
Cloudsecurity

McAfee heeft nieuwe productinnovaties aangekondigd voor zijn McAfee Mvision-portfolio, dat uit oplossingen bestaat waarmee organisaties beveiliging kunnen implementeren op basis van hun voorwaarden wanneer ze naar de cloud gaan. De nieuwe functies en functionaliteit liggen binnen Cloud, Endpoint , EDR en ePO en zijn speciaal gebouwd om organisaties te helpen gegevens te beschermen en bedreigingen op apparaten, netwerken en de cloud te stoppen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om McAfee te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

McAfee Mvision Cloud combineert gegevensbescherming en bedreigingspreventie in saas-, iaas- enpaas-omgevingen. Met het platform kunnen organisaties cloudservices gebruiken met de vereiste beveiliging, governance en compliance die ze nodig hebben. Endpoint Security en Endpoint Detection and Response (EDR) komen samen. McAfee biedt ze als een geïntegreerde implementatie, waarbij native beveiligingscontroles, geavanceerde gedragsanalyse en diefstalbewaking van referenties samenwerken om gegevens over bedreigingsgebeurtenissen te verhogen voor onderzoek en herstel. In plaats van organisaties die een verzameling tools en interfaces samenstellen die de tijd vertragen om bedreigingen aan het licht te brengen en te verhelpen, versnelt en vereenvoudigt McAfee het proces via geïntegreerde producten die naadloos werken binnen dezelfde McAfee ePO-interface.

Beveiligingsbeheer is complex en vereist onhandelbaar manoeuvreren tussen tools en gegevens. Als gevolg hiervan kunnen professionals in cybersecurity niet worden gebruikt voor het beheren en bijwerken van beveiligingsinfrastructuur. In plaats daarvan moeten ze zich concentreren op kritieke beveiligingstaken zoals detectie en handhaving, anders zullen tegenstanders profiteren van de tijd die ze besteden aan deze belangrijke taken en aanzienlijke schade veroorzaken. McAfee Mvision ePolicy Orchestrator (ePO) elimineert de noodzaak voor onderhoud van een lokale beveiligingsinfrastructuur, waardoor de beveiligingsprofessional zich exclusief op beveiliging kan concentreren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-13T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.