Proofpoint scoort met mensgerichte aanpak

Computable Awards 2020, categorie Security & Digital Forensics

Proofpoint is beschermt de belangrijkste activa en grootste risico’s van organisaties: hun werknemers. Het helpt bedrijven over de hele wereld met zijn geïntegreerde suite van cloudoplossingen om gerichte bedreigingen te stoppen, hun data te beschermen en hun gebruikers minder vatbaar te maken voor cyber-aanvallen. Proofpoints mensgerichte oplossingen voor security en compliance zijn er voor e-mail, cloud, sociale media en het web. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Proofpoint te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

Proofpoint detecteert en blokkeert bedreigingen en compliance-risico’s in meer dan zeshonderd miljoen e-mails. Hiermee wordt realtime een breed overzicht gegeven van de bedreigingen waar organisaties mee te maken hebben. Proofpoint’s Attack Index deelt dreigingen in op basis van prioriteit. Het identificeert niet de very important people (VIP’s) maar de very attacked people (VAP’s) binnen organisaties. Daarnaast onderscheidt het de meeste interessante dreigingen van de dagelijkse dreigingen. Beveiligingsteams kunnen zelf controles instellen, zoals e-mails blokkeren op basis van het risicoprofiel van een gebruiker.

De meeste cyberaanvallen zijn gericht op mensen, niet op technologie. Daarom staan mensen centraal bij Proofpoints aanpak van cybersecurity. Het bedrijf helpt organisaties de individuele risico’s van mensen te begrijpen. Proofpoint stopt de aanvallen die op hen gericht zijn en biedt mensen de middelen die ze nodig hebben om veilig en alert te blijven. Proofpoint levert de meest effectieve oplossingen om niet alleen mensen te beschermen tegen aanvallen die op hen gericht zijn, maar ook de gegevens waarmee ze werken en de digitale kanalen die ze gebruiken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-13T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.