Tanium scoort met endpoint visibility en controle

Computable Awards 2020, categorie Security & Digital Forensics

Dit artikel delen:

Tanium biedt een platform voor endpoint visibility en controle die organisaties helpt hun computing-apparaten sneller en flexibeler te beheren en beveiligen. Het is volledig modulair en vanaf nul ontworpen. Alvorens het product op de markt kwam is er eerst ruim vijf jaar aan het product zelf gebouwd. Het is een open platform, met één engine en één agent, geen aan elkaar geknoopte oplossingen via snelle interfaces. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Tanium te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

Het bedrijf richt zich op organisaties aan de bovenkant van de markt, die gebruik maken van vaak grote hoeveelheden apparaten, zoals laptops, computers, servers, etc. Het is voor hen vaak moeilijk om inzicht en controle hierin te verkrijgen. Tanium heeft een grote hoeveelheid technische mensen in dienst, zowel in de Benelux als wereldwijd. Samen met technische accountmanagers zorgen zij niet alleen voor het leveren van een product maar juist voor een oplossing waar succes voorop staat. Het succes voor de klant is dat hij/zij zowel inzicht als controle krijgt over wat de organisatie bezit, gebruikt en wat er op zijn netwerk en systemen gebeurt in real-time.

Tanium brengt met zijn oplossing security, management operations en risk- en compliance-afdelingen dichter bij elkaar. Hierdoor ontstaan er betere resultaten door het verbeteren van nauwkeurigere informatievoorziening waarmee efficiëntie wordt gemaximaliseerd en risico’s worden geminimaliseerd en hierdoor kan men controle nemen. Dit resulteert in een hogere beschikbaarheid van it-assets en een daling van de time to market en de total cost of operations. Met behulp van Tanium kunnen er zelfverzekerde beslissingen genomen worden, efficiënt en effectief gewerkt worden en kan de organisatie veerkrachtig blijven tijdens onverwachte gebeurtenissen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-13T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.