Zivver scoort nominatie met communicatiebeveiliging

Computable Awards 2020, categorie Security & Digital Forensics

Dit artikel delen:

E-mail is nog altijd de meest gebruikte zakelijke communicatie-tool, maar ligt steeds meer onder vuur door het ontbreken van door de AVG en andere wet- en regelgeving vereiste beveiliging en privacybescherming, zoals sterke encryptie en gebruikersauthenticatie. E-mail is bovendien de grootste bron van datalekken (meer dan 95 procent van alle). Zivver helpt organisaties datalekken te voorkomen en compliant te zijn aan privacywetgeving bij het gebruik van e-mail en het delen van bestanden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Zivver te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

Zivver is ontworpen om datalekken te voorkomen door gebruikers in staat te stellen om informatie veilig te delen. Zivver waarschuwt gebruikers tijdens het typen voor de aanwezigheid van gevoelige informatie, onvoldoende beveiligingsmaatregelen of ongebruikelijke ontvangers. Daarnaast biedt Zivver eersteklas encryptie, die verder gaat dan die van Microsoft of Google omdat Zivver niet de ‘keys’ tot de bestanden bewaard. Hierdoor is het bericht echt veilig. Ten derde biedt Zivver out-of-the-box sterke authenticatie via bijvoorbeeld sms, zodat alleen de beoogde ontvanger bij het bericht kan. Als gebruikers toch een fout hebben begaan, kunnen zij hun bericht intrekken en zien wie het gelezen en doorgestuurd heeft. Logging en analyse helpen organisaties risico's te identificeren.

Zivver anticipeert niet op hoe mensen zich zouden moeten gedragen, maar het kijkt naar hoe ze daadwerkelijk werken en bieden eindgebruikers realtime bruikbare aanbevelingen en beveiliging. Zivver integreert met tools die mensen al gebruiken (Outlook, Office365, G-suite, etc.). Om te zorgen voor daadwerkelijke naleving van regelgeving is dit enorm belangrijk. Zivver is compatibel met infrastructuur zoals Exchange, Active Directory, ADFS. Het is gebouwd met bestaande workflows, tools en infrastructuur van organisaties in het achterhoofd. Dit resulteert erin dat Zivver eenvoudig te installeren en configureren is en weinig onderhoud vergt. Bovendien is geen extra software of hardware nodig.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-13T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.