Bluedesk scoort nominatie met Jerome

Computable Awards 2020, categorie Digital & E-commerce

Dit artikel delen:
Digital marketing

Met Jerome beschikt een organisatie over een eigen team van digital marketing-specialisten. Leverancier Bluedesk neemt hiermee de online marketing-werkzaamheden uit handen. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Voor een vast bedrag per maand is Jerome het verlengstuk van een organisatie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Bluedesk te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

Goede online marketeers zijn schaars en meestal niet op zoek. Bovendien zijn online specialisten duur en hebben ze de leukste bedrijven voor het uitkiezen. Veel marketeers kiezen dan ook voor een functie bij een marketingbureau. Voor bedrijven waar de core-business anders is dan marketing is het vinden van een online marketeer moeilijk. Bovendien ontbreekt vaak de capaciteit om eigen online marketeers aan te sturen en vast te houden. Jerome biedt de oplossing voor dit probleem.

Jerome neemt voor een vast bedrag per maand alle digital marketing-werkzaamheden uit handen. Het zet dié kanalen in die relevant zijn. Zo zorgt Jerome voor meer bezoekers op een website en meer conversie en omzet uit de online kanalen. Enthousiasme, flexibiliteit en een persoonlijke contact zijn voor Jerome belangrijke drivers naar online resultaat. Jerome fungeert als vaste schakel en neemt al het specialistische online marketing-werk uit handen. Vanuit één aanspreekpunt heb je direct toegang tot een team van online marketeers. De marketeers van Bluedesk hebben elk een eigen specialismen, zo bestaat team Jerome uit onder andere seo-specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversiespecialisten, UI/UX-designers, social marketeers en affiliate-specialisten. Door marktkennis te bundelen met de marketingkennis zorgt Bluedesk met Jerome voor een voorsprong op de online concurrentie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.