Deloitte Digital scoort met overname Pervorm

Computable Awards 2020, categorie Digital & E-commerce

Dit artikel delen:

Deloitte Digital heeft Pervorm overgenomen. Alle activiteiten van de digital marketing agency zijn ondergebracht bij de digitale praktijk van het accountants- en advieskantoor. De krachtenbundeling met de digitale experts van Pervorm betekent een flinke uitbreiding van het team van Deloitte Digital, dat ongeveer vijftig professionals toevoegt aan de ruim 190 die het reeds in dienst heeft. Pervorm is gespecialiseerd in het leveren van digitale marketing- en consultancydiensten, met name op het gebied van search, social, display en programmatic advertising. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Deloitte Digital te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

De digitale praktijk van Deloitte heeft sinds de oprichting in 2012 een sterke groei doorgemaakt, mede door de flinke toename van de marktvraag naar digitale consultancydiensten. De laatste jaren zijn binnen het digitale spectrum en de adviesbranche tal van nieuwe segmenten ontstaan, waaronder design, creative, marketing en apps, en net als veel branchegenoten speelt Deloitte sterk in op deze trend. Deloitte Digital is actief in 28 landen.

De krachtenbundeling tussen Deloitte Digital en Pervorm maakt dat de klanten van beide partners voortaan toegang hebben tot een gecombineerd dienstenaanbod. Met Deloitte integreert Pervorm zijn expertise op het gebied van programmatic, social en sea met de (marketing)transformatie en platformtechnologie ervaring van Deloitte. Door deze gecombineerde offering kunnen klanten beter geholpen worden met het inrichten en schalen van een performance marketingorganisatie met bijbehorende processen en technologie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.