Espera scoort met iot-strategie Think4Industry

Computable Awards 2020, categorie Digital & E-commerce

Internet of things IoT industrie beveiliging security

Espera zet zich steeds structureler in op het gebied van internet of things (iot). Hiervoor heeft het een volledig nieuw machineconcept gelanceerd onder de naam Think4Industry. Met de nieuwste iot-ready machine Espera Nova worden realtime kritische componenten gevolgd en gevisualiseerd. Dit helpt bij het identificeren van aankomende onderhoudsmaatregelen en voorkomt tegelijkertijd onverwachte stilstand van de machine. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Espera te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

De elektronica-industrie heeft met smartphones en tablets een eenvoudig bedieningsconcept gerealiseerd. Maar binnen veel bedrijven is zo’n eenvoudig te bedienen interface nog geen standaard. Iconen en app-structuren zijn gebruiksvriendelijk voor iedereen. Waarom niet in een productieomgeving introduceren?

Espera Nova helpt bij het identificeren van aankomende onderhoudsmaatregelen en voorkomt tegelijkertijd onverwachte stilstand van de machine. De Espera Nova werd in 2019 op de IFFA onderscheiden met de Meat Technology Award in de categorie Digitalisering en Automatisering. Op de Empack in Utrecht gaf Espera Nederland diverse demonstraties. Espera was ook aanwezig op de Interpack in Düsseldorf.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.