Greedybean scoort met efficiënt pim-systeem

Computable Awards 2020, categorie Digital & E-commerce

Productdata

Greedybean is een zakelijk product informatie management (pim)-systeem voor beheer en publicatie van productdata. Bedrijven als Steelworks en Allshoes maken al gebruik van dit pim-systeem. Het zorgt voor minder fouten en meer efficiëntie. Momenteel gebruiken organisaties vaak wel drie tot twintig systemen voor de bewerking en opslag van hun data. Met Greedybean kan dit teruggebracht worden tot slechts één systeem. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Greedybean te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

Het is belangrijk dat er goed wordt omgesprongen met productdata. Dit is namelijk het echte goud van een organisatie. Greedybean is 100 procent zakelijk. Dit geldt niet alleen voor de applicatie, ook het implementatieteam bestaat uit alleen maar b2b-specialisten. Greedybean is een product dat simpel in het gebruik is, maar dat wel grote hoeveelheden productdata kan verwerken. Inclusief zakelijke specifieke kenmerken zoals productklasse en kenmerkwaarden.

Het pim-systeem van Greedybean is extreem koppelbaar en databewerking door externe partijen is mogelijk. Ook is het een mediagericht systeem. Productteksten kunnen dus niet alleen worden aangepast met tekst. Greedybean beschikt verder over een ETIM-classificatie. Dit is een in de bouw en installatiesector gebruikt model waarbinnen producten eenduidig worden geclassificeerd in productklassen en worden voorzien van kenmerken en kenmerkwaarden. Greedybean is tot slot beschikbaar in een onbeperkt aantal taalversies. Greedybean vraagt geen hoge investering van de klanten en de opstart- en licentiekosten zijn laag. Dit kan doordat Greedybean niet veel kwijt is aan onderhoudskosten. In plaats daarvan stopt het bedrijf tijd in verbeteringen van de software, zodat klanten zorgeloos hun productdata kunnen verwerken en verbeteren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.