IFS scoort met samenwerking met Dell Boomi

Computable Awards 2020, categorie Digital & E-commerce

Dit artikel delen:

IFS heeft een partnership gesloten met Boomi, onderdeel van Dell Technologies. Het technologische resultaat van deze samenwerking is een ‘digital switchboard’, dat de beste oplossingen voor enterprise resource management (erp), enterprise asset management (eam) en field service management (fsm) combineert en zo industriële processen en cloudflexibiliteit samenvoegt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om IFS te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

Door het ‘switchboard’-denken te omarmen – waarbij alle bedrijfskritische applicaties via een centraal punt zijn verbonden – kunnen organisaties supply chains versnellen, de service-response verbeteren en beter dan ooit concurreren. Bedrijven in iedere branche – van luchtvaart en defensie tot aan energieopwekking – zijn in staat om hun best-of-breed systemen te koppelen aan hun IFS-kern via het gemeenschappelijke cloud-native platform van Boomi. Met dit partnership onderstreept IFS zijn doel om klanten keuzevrijheid te bieden bij het benutten van hun bestaande digitale omgeving om zo sneller waarde te realiseren.

Het nieuwe partnership geeft klanten van IFS toegang tot een ‘digital switchboard’ dat de diepe functionaliteit van IFS Applications met tientallen andere functies verbindt voor het ondersteunen van hr, finance en meer. Boomi biedt meer dan tweehonderd ingebouwde connectors die via een gebruiksvriendelijke drag & drop-interface realtime configuratiemogelijkheden bieden. IFS-klanten kunnen zo sneller integraties bouwen, zodat de tijd die nodig is voor ontwikkeling met weken of zelfs maanden terug te dringen is. Dat is voor veel bedrijven in legacy-sectoren een enorme verandering.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.