Sana Commerce scoort met erp-optimalisatie

Computable Awards 2020, categorie Digital & E-commerce

Dit artikel delen:

Het e-commerce platform van Sana Commerce integreert naadloos met Microsoft Dynamics en SAP. De geïntegreerde e-commerce oplossing van Sana Commerce zorgt ervoor dat het erp-systeem het centrale systeem blijft voor alle klant- en bedrijfsinformatie en dat deze data op de juiste manier ingezet wordt voor de webshop. Daarmee zorgt het bedrijf voor betrouwbaarheid, klantgemak en stelt het b2b-bedrijven in staat om snel te kunnen reageren op de veranderende klant of markt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Sana Commerce te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

Sana helpt bedrijven wereldwijd hun volgende stap te maken. Hoe? Door de shortcut naar e-commerce te bieden. Een toekomstbestendige e-commerce oplossing die 100 procent geïntegreerd is met SAP en Microsoft Dynamics. De e-commerce software gebruikt bestaande business logic en data voor krachtige, gebruiksvriendelijke webshops. Zo kunnen bedrijven zich concentreren op het verbeteren van klantenservice, het stroomlijnen van processen en groei van hun verkoop.

Sana Commerce is een e-commerceplatform dat ontworpen is om fabrikanten, distributeurs en groothandelaars te ondersteunen om succesvol te worden. Dat doet het door hen te helpen met het onderhouden van langdurige relaties met klanten die van hen afhankelijk zijn. Door SAP of Microsoft Dynamics en e-commerce als één geheel te laten werken. Dit voorkomt systeemsilo’s, onnodige complexiteit en compromissen die veroorzaakt worden door reguliere e-commerce-oplossingen. In plaats daarvan biedt Sana totale klantgemak, betrouwbaarheid zonder compromis en constante ontwikkeling. Sana Commerce is een gecertificeerde SAP- en Microsoft Gold-partner, ondersteund door een sterk wereldwijd partnernetwerk en erkend door experts uit de industrie.

Terug naar de overige genomineerden

Sana Commerce is een e-commerceplatform dat ontworpen is om fabrikanten, distributeurs en groothandelaars te ondersteunen om succesvol worden. Dat doen we door hen te helpen met het onderhouden van langdurige relaties met klanten die van hen afhankelijk zijn.

Hoe? Door jouw SAP of Microsoft Dynamics en e-commerce als één geheel te laten werken. Dit voorkomt systeemsilo’s, onnodige complexiteit en compromissen die veroorzaakt worden door reguliere e-commerce-oplossingen. In plaats daarvan biedt onze aanpak 3 belangrijke voordelen waarmee je langdurige relaties met jouw klanten kunt opbouwen: totale klantgemak, betrouwbaarheid zonder compromis en constante ontwikkeling

Sana Commerce is een gecertificeerde SAP- en Microsoft Gold-partner, ondersteund door een sterk wereldwijd partnernetwerk en erkend door toonaangevende experts uit de industrie.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.