25-jarig Snakeware scoort met nieuwe strategie

Computable Awards 2020, categorie Digital & E-commerce

CMS cloud

In 2020 viert digital agency Snakeware zijn 25-jarig jubileum en doet zichzelf een vernieuwde strategie. Naast digitale producties waar het bedrijf groot mee is geworden, gaat Snakeware zich nadrukkelijker richten op data-driven marketing en zijn softwarepropositie. Dit doet het met het headless cms-platform Snakeware.Cloud. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Snakeware te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

De nieuwe koers wordt onderstreept door een forse investering in Snakeware.Cloud, een slim softwareplatform voor het snel, veilig en schaalbaar bouwen en beheren van digitale producties. Daarmee gaat het bedrijf stoutmoedig de concurrentie aan met internationale cms-aanbieders als Epi Server, Kentico en Sitecore. Een nieuw onderzoeks- en ontwikkelteam is bezig de oplossing marktrijp te maken voor partners. Een aantal grote namen neemt deel aan de testfase van Snakeware.Cloud.

Om de hernieuwde focus kracht bij te zetten gaat de dochteronderneming Snakeware 050 (Groningen) verder als zelfstandige entiteit onder de naam Sigbar. In korte tijd heeft het bureau mooie resultaten geboekt. Sigbar krijgt nu de ruimte om zelfstandig verder te groeien en te bloeien. Hierdoor kan Snakeware zich volledig toeleggen op het groeiende klantportfolio in de kernsectoren food, mobiliteit, retail, recreatie en zorg.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.