Detron scoort met contractverlenging Rijksoverheid

Computable Awards 2020, categorie Service Integrator

Dit artikel delen:

De Rijksoverheid, onder regie van de Categorie ICT Werkomgeving Rijk (IWR), heeft Detron de Europese aanbesteding IWR2019|VoIP-Centrales Mitel gegund. De aanbesteding betreft de opvolger van Overeenkomst VoIP-centrales OT2010. Deze aanbesteding won Detron al in 2012 en is steeds door de Rijksoverheid verlengd tot de maximale periode die eind maart 2020 eindigde. De nieuwe overeenkomst is ingegaan op 30 maart 2020. De overeenkomst heeft een looptijd voor onbepaalde tijd, hetgeen een primeur is binnen het speelveld van ICT-aanbestedingen van de Rijksoverheid. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Detron te nomineren in de categorie Service Integrator.

De nieuwe overeenkomst draait om het onderhoud en beheer van op IP gebaseerde Mitel communicatiesystemen. Een groot deel van de Rijksoverheid maakt hier gebruik van, waaronder meerdere ministeries, de Tweede Kamer, Algemene Rekenkamer, de Belastingdienst, Rijkswaterstaat en tientallen andere Rijksoverheidsorganisaties. In totaal betreft dit meer dan 110.000 gebruikers.

Naast de dienstverlening die de overheid van Detron krijgt, zet het bedrijf ook vol in op ontwikkeling voor wat betreft de nieuwe werkplek. Een soepele migratie in het tempo van de klant is hierbij, naast technologische innovatie, een belangrijk aandachtspunt. Dit maakt een verantwoorde overgang naar nieuwe communicatiemogelijkheden tussen overheden onderling en overheden met burgers mogelijk.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-06T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.